BejelentésTuttti Csali
A jó fogáshoz .

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
TUTTTI CSALI A JÓ FOGÁSHOZ

KERESSE WEB ÁRUHÁZUNKBAN

2004 óta ..Töretlen népszerűség , kiváló fogósság , állandó ,kiváló minőség .

. tel -06 30 977 1736 .......06 30 9771731

< />


Horgászboltosok,Sport barátok , Nagykereskedők , Horgászok .
Megkezdtük termékeink ,horgászok horgászboltok részére történő kiszolgálását 2016 02,06 tól .

Bár a TUTTTI etetőanyag 2004 év óta létezik , eddig csak kizárólag szűk baráti körök használhatták .Kereskedelmi forgalomban nem volt kapható .

ENNEK VÉGE !Érdeklődhet :- 06 30 9771736,vagy a 06 30 9771731, es telefonszámokon .

Horgászboltosok figyelmét felhívnám a terméket csak egyszer kell bemutatni a betérő vásárlóiknak , horgászoknak .A boltokat információkkal látjuk el hová jó a csali ,és hol nem igazán hatásos.Kérjük a horgászboltosokat a horgászok figyelmének felhívására ,ebben a kérdésben ..Nem lehet "csak az" az elsődleges cél hogy a terméket megvegyék .Az elsődleges cél az kel hogy legyen , hogy a horgász azokon a vizeken tavakon használja ahol eredményes is lesz vele .És ezért többé nem kell kínálni számára e terméket .Mert elégedett ,és sikeres volt horgászatakor e termékkel ..<.


<"> 

Haltartó Horgászportál

Közzétéve 2008.03,12.
Nézzük az epres pellet mit tesz a vízbe érve .És nézzük az őszibarackost is .Bemártjuk a dippbe.


Az első pillanatokban mi is történik?


És a mandulás dippbe mártottal ?

.>

Nézzük egymás mellett a történéseket .fél óra elteltével .

Nos , ennyit tud a tuttti dipp. A végső szót a halak mondják ki . Mint általában mindig. DE hasonlítsunk össze egy már régi piacon lévő terméket a tuttti dippel .


Egyforma a pellet , de más a dipp.Bemártottuk a mondjuk X dippbe a pelletet. Látszik a kocsonyás réteg .A vízben nem látszik oldódás , sem szín sem illatfelhőt vizuálisan nem észlelhetünk. De nézzük mit is tesz a tuttti dipp.Az első pillanatok .És utána ?


Sok kísérlet eredményes.van ami nem .Van egy olyan pellet is ami belülről halas , kívülről epres .Nézzük mit tesz a horgon a vízbe érve .Dipp sem kellett hozzá.


A bolylik ugyan ezen az elven is működhetnek .

Horogra tűzzük és mehet is be a vízbe . Féderhorgászoknak tuttti..

A tuttti kétkomponensű etető anyagot sokan ismerik , használják.Számos verseny első , vagy első három helyezés egyikét eredményezte .Használatában nincs korhatár .Nyert vele 65 éves , de nyert kilenc éves horgász is .

Persze vannak akik annyira kíváncsiak hogy még meg is kóstolják a tutttit.Semmi gond hiszen bioanyagokból készült ,egészségre nem ártalmas , de különleges illata miatt , gusztus azért kell hozzá ..Minden ha csak elmélet , lehet semmit nem ér .
A puding próbája mindig  az evés . Az elméletet a gyakorlatban is kipróbálom.Szerencsére ebben segít számos horgászbarátom is .Adok véleményükre . Versenyre meg járjanak a fiatalok.Szerencsére meg is teszik .
Azzal hogy titkosan kezelik nem tudok mit tenni .Volt est amikor egy többszörösen bajnok horgász megkért tartsam titokban hogy ő evvel horgászik . Eredményeit ismerve nehezemre esik hallgatni , de megígértem , az adott szó kötelez , én tartom a szavam .


Legkedvesebb "trófeám " 2007 évben a Nógrád megyei grátisz féder kupán szereztem MaconkánEgy bottal 4 óra alatt 38 kg fogot hal. A mai napig megdöntetlen tó rekorddal.És senki nem csalizta a botokat helyettem , nem adta a kezembe Senki nem szákolt helyettem . Sportszerűen nyertem .Ahogy azt illik.A másik kedvenc trófeámhoz , szintén 2007 évben a Maconkán rendezett ,
Nógrád megyei Grátisz kupa megnyerése után, alig pár héttel később sikerült megszereznem .
A két naposra szervezett , Maconkai , Féder szuperkupa versenyen megszerezett első helyem ,
aminek köszönhetően ilyen szép kupa nyertese lehettem.
De azt gondolom , evvel a csali anyaggal , és némi szerencsével ez bárkinek sikerülhetett volna. 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!